Vad önskar du i ditt badrum?

Vilket slags badrum är det som du önskar? Det finns så många olika funktioner som man kan välja till sina badrum numera. Vill man ha en minibastu i badrummet kan man få det. Vill man anvädna sitt badrum till mer än just badrum, så kan man det. Man kan inreda badrummet så att man vistas där om man till exempel behöver slappa en fredag eller lördag kväll med en god bok. Då kan man först göra ett hemmaspa, och sedan sätta sig i favortifåtöljen och läsa sin bok, om man vill.

Låt dig inspieraras av följande trender som man kan få i sin badrumsrenovering om man vill.

  • Svart och vitt – vill man det kan man inreda sitt badrum i svart/vitt. Det är mycket stilrent och passar mycket väl i ett badrum. Genom att inreda badrummet i svart och vitt får man till en stil som är väldigt snygg, vilsam och som är i en skön harmoni.
  • Industriellt – Man kan även ge sitt badrum en industriell stil, med känsla av betong. Det finns både blandare och rör som för tankarna till industrier och fabriker som ger badrummet ett modernt utseende. Det finns handfat med fyrkantigt utseende, liksom badkar. Den industriella stilen passar mycket väl in i moderna hus och lägenheter.
  • Grönt och skönt – vill man inte ha den industriella stilen på sitt badrum kan man istället skaffa sig ett badrum som går i grönt, med många fina växter. Man kan även inreda med rottingmöbler, vass, fin marmor eller någon annan stensort. Och andra material som för tankarna till natur och skog. Här kan man använda inredning med bambu, ta in stenar eller klä en del av badrummet med träpanel.
  • Minimalism och färggrant – man kan låta färgerna styra i badrum. Då kan man inreda med pastellfärger. Vill man hålla stilen enkel, men färggrant kan man inreda med rosa och grått, eller blått och grått, vitt och grått eller blått och vitt. Genom att hålla sig till endast två färger i badrummet behåller man minimalism i stilen. Då bör man helst välja all inredning i samma färger.
  • https://uploads.staticjw.com/by/bytaduschblandare/badrum-med-vitt-och-tra.jpg

Är det dags för badrumsrenovering?

Kanske badrummet har sett bättre dagar? Då kanske det är dags för en badrumsrenovering? Om det har gått mer än 20 år sedan man senast gjorde något åt sitt badrum kan det vara dags att renovera det. Behöver du en badrumsrenovering oh bor i Bromma, kan du klicka på länken och läsa mer om badrumsrenovering i Bromma på: https://www.badrumsrenoveringbromma.nu.

12 Dec 2019