Snickare i Göteborg med erfarenhet av större byggprojekt

Är ni ett företag eller en bostadsrättsförening som ska bygga nytt eller renovera? Anlita då en snickare i Göteborg med erfarenhet av lite större byggprojekt.

En omfattande renovering som exempelvis en fasadrenovering eller nybygge, ställer extra höga krav på den snickare som man anlitar. Snickaren måste vara utbildad och ha mångårig erfarenhet i branschen och även tidigare utfört liknande uppdrag med gott resultat. Ofta kan man hitta viktig information om byggfirman på snickarens hemsida.

Innan man skriver avtal med en specifik snickare kan det vara klokt att kolla upp vilka andra större kunder som snickaren har utfört arbeten åt. En seriös snickare är generös med referenser och kan ge exempel på arbeten som företaget har utfört. Har snickaren några större kunder i portfolion är det ett säkert kort.

Viktigt att man skriver ett tydligt avtal med den snickare man valt att anlita

Anlitar man en byggfirma för snickeritjänster i Göteborg är det viktigt att man skriver ett ordentligt avtal innan arbetet påbörjas. Gäller det en större renovering eller en nybyggnation kan man med fördel också ta hjälp av en advokat som är specialiserad på entreprenadjuridik när avtalet ska upprättas. Detta för att tydliggöra alla åtaganden och undvika eventuella missförstånd.

Avtalet som man upprättar tillsammans med snickaren ska vara så detaljerat och tydligt som möjligt. Förutom ett slutpris ska det också finnas med ett datum när arbetet ska vara slutfört och redo för besiktning. Det ska också stå vad som händer vid förseningar och vem som då står för eventuella merkostnader.

14 Sep 2022