Smidig golvslipning i Stockholm

Det händer att saker och ting blir brådskande som till exempel när barnen målat på golvet och det snart är fest. Då kan golvslipning vara perfekt i Stockholm.

Detta år var det Pia och Niklas tur att ordna med årliga kompisfesten. Det var ett gäng som umgåtts i tio år och som byttes av med att ta hand om festplaneringen. De var åtta stycken och alla bodde ganska stort så de behövde inte hyra lokal utan kunde vara hemma. Något som varit praktiskt när barnen var små.

Nu var barnen stora och hade egna familjer vilket var anledningen till Pia och Niklas lite ovanliga problem. Barnbarnen hade varit på besök i helgen och hade lekt obevakade en stund i parets vardagsrum. När Pia kom tillbaka efter att ha varit nere i tvättstugan hade hela golvet fått en ny design gjord med tuschpennor som inte gick att tvätta bort.

Golvslipning enda alternativet

De hade försökt med allt men det var lönlöst. Färgen satt stenhårt. Byta golv hann de inte och att lägga över mattor skulle inte se klokt ut. Så Pia kontaktade Golvslipningsexperterna och frågade om de kunde rycka ut akut. De hade tur då företaget inte hade särskilt mycket sådana jobb den här tiden på året.

Pia oroade sig för att det skulle bli damm överallt. Det hade hon inte behövt. Möbler och annat skyddades och maskinen som användes tog in allt damm och skräp och lämnade närapå inget. Jobbet gick fort men lacken behövde torka lite längre. Som tur var fanns tiden och när festen väl var fanns inte ett spår av barnbarnens konstverk.

3 Feb 2023