Skräddarsydd köksrenovering i Stockholm

Äntligen ska ni ta tag i köket. Det gamla ska ut och ett nytt ska in. Planera och skräddarsy din köksrenovering in i minsta detalj med proffsen i Stockholm.

Det var bara att ta steget tyckte Nils, steget ut och våga sig på ett ödehus. Nils och Eva hade redan haft ett hus som de hade renoverat i stort sett från grunden. Men det var bara för att få det modernt, inte för att huset var i dåligt skick. Det var det som fick Eva att tveka, men med en man som lät väldigt positiv och övertygande, så tog de steget.

Nu handlade det om platsen, för huset skulle i princip ändå totalrenoveras. Eftersom huset var så pass billigt, så hade de mycket pengar att lägga på renovering. Det betydde att de hade en stor summa att lägga på att få till det perfekta köket. För denna gång skulle det vara precis så som man tänkt sig.

Tänk på allt med köksrenoveringen

Nils fick sköta utsidan av huset, där fick han bestämma hur det skulle se ut. Det Eva snöade in sig på, det var köket. För en som älskar att baka, så vill ha ett perfekt kök att göra det i. Talesättet “less is more”, exakt så skulle det vara.

Med hjälpen från ett bra företag som byggde upp hela köket från grunden samt kunde installera köksfläkt, så blev det bättre än Evas förväntningar. Drömmen om att ha det perfekta köket, den drömmen stod nu precis framför henne.

25 Sep 2022