Skaffa dig ett lyxigt badrum

Är det bestämt att du ska renovera badrummet? Då kanske du är både upprymd och nervös ifall allt ska gå bra. Ett fräscht badrum låter fantastiskt. Men vad garanterar en renoveringssuccé?

Med mycket inspiration och duktiga arbetare blir renoveringen en hit. Alltså ligger det mycket förarbete i att vara säker på hur man vill att badrummet ska se ut. Det kanske tar många kvällar i rad med att man sitter och forskar. Inredningstidningar, pinterest, IKEA-kataloger och så vidare. Är du säker på hur du vill att badrummet ska se ut och fungera, har du kommit halvvägs. Nu måste man också hitta ett pålitligt bolag som kan genomföra en badrumsrenovering i Lund. Det bästa är att gå till någon som har mycket erfarenhet och stort kundfokus.

Tala om vad du önskar

De klagomål man hör angående renoveringar är att resultatet inte blev som man tänkt sig. För att förekomma detta underlättar det om man är tydlig med vad man vill ha gjort. Detta gör du både innan och under projektet. Innan en renovering får du boka ett möte med en projektledare som lyssnar på dina önskemål och behov. Under det samtalet kommer du förmodligen att få förslag på lösningar, för att tillsammans bestämma hur ni ska gå till väga. Efter att man bestämt vad som ska rivas, lagas, bytas ut och sättas upp får du ett pris och ett startdatum. Se till att personalen förstått vad det är du ber om, för att försäkra dig om att resultatet blir som du önskar.

11 Jan 2021