Säkerhetsdörrar av flera anledningar i Stockholm

Det finns lägenhetshus i Stockholm som har säkerhetsdörrar, men det vanliga är trädörrar. Säkerhetsdörrar har flera fördelar som trygghet och ljuddämpning.

Natten hade varit lång för Erik och Elisabeth. Anledningen var inte att de hade varit ute och svängt sina lurviga. Det var länge sedan de var på dans. Inte heller hade de varit hos vänner eller haft vänner på besök. Nej, anledningen till att de var så trötta var grannarna. De hade haft fest.

Hela Stockholm måste ha varit där under natten och det var inte första gången. Erik hade klagat hos hyresvärden utan någon respons. Erik hade hört att en säkerhetsdörr stängde ute ljud riktigt bra. Så därför hade han tagit kontaktat med ett företag som arbetade med säkerhetsdörrar. När han fått veta kostnaderna tog han kontakt med hyresvärden.

Säkerhetsdörrar – ett skydd mot högljudda grannar

Hyresvärden hade lovat att själv ta tag i det men informerade om att de fick betala för dörren. Kort därefter kom en person från företaget som gjorde säkerhetsdörrar i Stockholm. Bytet gick smidigt och nya nycklar lämnades över till paret. Innan personen gick garanterade han att de kunde känna sig trygga nu.

De kände sig redan trygga, men nu kanske de även skulle få sova. Helgen närmade sig och de var förväntansfulla. Det blev fest, men en lugn sådan. Det var åtminstone vad de trott innan Erik sent på fredagskvällen skulle hämta pizza. När han öppnade dörren hörde han den höga musiken. Nu visste han att dörren var det bästa köpet han gjort. Skaffa dig ett inbrottskydd av högsta kvalite från detta företag: teamguardab.se

6 Aug 2022