Så hittar du hantverkare i Täby

Bor man i Täby, bor man i ett område som har de bland de högsta villapriserna i landet. Stockholm är den stad som har de allra dyraste bostadspriserna i landet. Bland de områden i Stockholm som har de allra dyraste villapriserna är Täby det som står ut, tillsammans med Lidingö, Bromma och Nacka. I Täby kan en villa gå på cirka 35.000-45.000 kronor per kvadratmeter, har du då en villa på cirka 100 kvadratmeter, blir kostnaden 3.500.000- 4.500.000 kronor för en enda villa. OCh det är oftast utgångspriset, när man vill sälja sin villa. Efterfrågan styr ju vad det slutliga priset f´blir, vilket brukar vara stort och många som slåss om en och samma villa, vilket höjer det slutliga priset. 

Vi använder badrum alltmer

Har man en villa behöver man antingen själv vara den som drar på sig arbetsoverallen på sin fritid. Det innebär att man kommer att behöva renovera någon del av huset, varje år. Badrum till exempel är något som det gäller att man håller fräsch, annars blir man tvungen att renovera det. På 10-20 år hinner ett badrum bli otroligt slitet. Vi tenderar också att använda oss mer och mer av badrummen numera. Det handlar inte längre om att bara göra oss rena, vilket skulle behövas endast 1-2 gånger per vecka. Det handlar om att kunna koppla av, varje dag. Många vänder sig till sitt badrum för att kunna koppla av en stressig vardag.

Anlita elektriker och kakelsättare

Det som man helst inte ska göra, eller inte alls ska göra själv i en badrumsrenovering är våtrumsbygget, och elektriciteten. Sådana saker ska endast professionellta hantverkare göra. Elen för att man ska ha respekt för den otroliga kraft som den för med sig. Gör man fel, kan man själv och familjen skadas riktigt allvarligt. Bygger man fel i våtrum kan huset skadas alldels otroligt och fukten kan risker att tränga in i väggar eller i golv.

Få inga onödiga skador på villan

Kommer fukten in i huset, kommer du att dras med skador som nästan är omöjliga att få bort. Plus att om det kommer fram till försäkringsbolag att du har byggt våtrummet på egen hand och det inte följer branschregler för hur man ska göra, kan hela ersättningen utebli, om du måste göra om allt och det är en skada till följd av att man har byggt in ett fel i badrummet. Det vill du troligen inte riskera, och därför avråder vi från allt sådant. Låt en professionell göra jobbet. Det vinner du på. Läs mer om en sådan professionell firma som utför badrumsrenoveringar i Täby: http://www.badrumsrenoveringtäby.nu.

22 Jan 2019