Rullställning underlättar målningen

Det kan vara svårt att nå alla ytor vid en fasadmålning. Då finns det en god och säker lösning i att använda en rullställning, för att komma högre upp.

Om kroppen kunde variera sig mellan kort och lång så hade det varit enklare att utföra en fasadmålning. Men det är inte många delar av fasaden som går att nå genom att stå rakt upp. Antingen blir det till att sätta sig på huk eller så går det inte att nå de översta delarna på fasaden, ens med ett periskophandtag.

Men det finns en god och säker lösning att ta till. För med en rullställning går det att komma en våning upp, så att även övre partier går att måla på ett enkelt sätt. En lösning där det går att röra sig fram och tillbaka på ställningens golv och därmed även kunna ha med en färghink och alla önskade tillbehör.

Hyra av rullställning

En rullställning går att hyra av såväl privatpersoner som företag, om man inte har så pass stora behov att det är ett inköp som gäller. Och fast att det oftast är en och samma modell av rullställningar som används så finns det idag även några olika slags flexibla rullställningar på marknaden.

På det viset går det att få precis den rullställning som önskas för projektet, antingen det är ett projekt inomhus eller utomhus. Och det brukar även gå att få ställningen utlevererad, ifall det inte finns någon bra lösning för att frakta ställningen från uthyrningsstället och hem.

17 Apr 2023