Poolskydd är ett måste för din pool

Poolskydd är en av de saker du absolut behöver om du har en pool. Det skyddar den och du behöver inte städa den så ofta som du annars skulle ha behövt.

Att använda ett poolskydd innebär att du får en så säker pool som möjligt. Ingen går och trillar i den av misstag. Det måste ju kännas skönt att veta det. Men det finns fler fördelar med att ha ett poolskydd. Visste du att du kan sänka uppvärmningskostnaderna med upp till hela 60 procent?

Som om inte dessa fördelar vore bra nog, kommer här ytterligare en vinst med poolskydd: Du behöver inte rengöra så ofta. Det kommer inte virvla ner en massa löv i din pool. Det i sin tur innebär att det inte hamnar smågrejer någonstans i poolen, där de för övrigt inte alls ska vara.

Poolskydd kan till exempel vara ett poolöverdrag

Det finns flera sorters poolskydd och ett av dem kan vara ett poolöverdrag. Ett poolskydd är hållbart, men trots det kommer det inte hålla för evigt. Du kan räkna med att ditt skydd håller någonstans mellan sex och tio år om du sköter om det ordentligt. Precis som med poolen.

När det gäller utseendet kan du räkna med att själva skyddet kommer bli missfärgat relativt snabbt. Det kan ske inom loppet av ett par år. Men det försämrar inte funktionen, och det är ju det viktigaste. En missfärgning är bara ett naturligt resultat av hur väder och vind påverkar ett material.

22 Aug 2022