Perfekt fastighetsservice i Karlstad

För bostadsbolag med hus i Karlstad är det självklart att anlita det bästa företaget för fastighetsservice. De kommer att fungera som bolagets förlängda arm.

Bostadsbolaget hade många flerbostadshus i flera olika stadsdelar i Karlstad: Våxnäs, Lamberget Sundsta och många fler. Det var naturligtvis viktigt att alla dessa fastigheter sköttes på bästa sätt för att folk skulle vilja bo där. Nu var det tyvärr så att bolaget inte var så nöjda med den fastighetsförvaltare som de använde för tillfället.

Därför var det dags att se sig om efter ett annat företag som kunde erbjuda fastighetsservice i Karlstad. Det var en grannlaga uppgift att hitta rätt företag. Det var alldeles nödvändigt att de på företaget var självgående och att bostadsbolaget inte skulle behöva hålla koll på vad de gjorde hela tiden.

Mycket ingår i fastighetsservice

Det var både utvändigt och invändigt arbete som kunde behöva göras. Det kunde handla om sådant som snöskottning, gräsklippning och trädbeskärning, men även att kunna rycka ut akut om det till exempel hade uppstått en vattenläcka som behövde åtgärdas omedelbart.

Den nya fastighetsförvaltaren som skulle anlitas behövde inte bara ha rätt maskinpark för alla typer av arbete som kunde bli aktuella. De behövde även ha kompetent och inte minst trevlig personal. I många fall var det ju så att fastighetsförvaltaren sågs som bostadsbolagets förlängda arm. Om förvaltarens personal var otrevlig så gav det dåligt renommé åt bostadsbolaget. Nu skulle detta dock knappast vara någon risk eftersom man redan hade hört ryktesvägen om det perfekta företaget att anlita.

27 Oct 2022