Oväntad badrumsrenovering i Alingsås

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Det upptäckte Nina och Lennart när de förälskat sig i huset. Lyckligtvis fanns ett företag i Alingsås som kunde hjälpa till med badrumsrenoveringen.

De hade sagt så många gånger att om huset blev till salu så skulle de ha det till varje pris. Nu hade det hänt. Plötsligt stod där en till salu-skylt och de kontaktade mäklaren. De tittade på huset och fick veta att det var tvunget att renovera badrummet då ett stambyte var nödvändigt. Det var inte vad de hoppats på. Men de kunde till slut pruta ner huset så att det blev pengar över till badrumsrenoveringen.

Företag i Alingsås lovade hjälpa till med badrumsrenoveringen

Då de inte kom från trakten utan bara brukade semestra där hade de ingen aning om vart man skulle vända sig. Mäklaren rekommenderade ett företag som många anlitade och paret ringde omgående då det var lite akut. Skulle de få hjälp så snabbt?

De hade tur. Ett annat projekt skulle strax vara avklarat och firman lovade att komma och titta på huset så snart Nina och Lennart stod som ägare. Allt gick snabbt och redan två veckor senare var företaget i gång med badrumsrenoveringen. Paret hade varit med och valt kakel, inredning och golvvärme samt en urtjusig dusch som de länge gått och sneglat på.

Ibland händer det att saker som man först ser som negativa visar sig vara det bästa som kunde hända. För Nina och Lennart blev det ett badrum som länge varit en dröm. Läs mer om badrumsrenovering på denna hemsida: badrumsrenoveringalingsås.se

22 Aug 2021