Ny smart badrumsrenovering i Täby

Visste du att det finns smarta badrumsspeglar och digitala duschsystem? Här kommer några användbara tips för dig som står inför en badrumsrenovering i Täby.

Utvecklingen går framåt i rasande fart och de teknologiska innovationerna innefattar idag även inredningen i badrummet. Därför går också många av de nya uppfinningarna ut på att spara energi och vatten. För att få ner energikostnaderna men också med tanke på miljön.

Det är ingen hemlighet att ganska många av oss glömmer att släcka badrumsbelysningen när vi går hemifrån. Med en smart belysning släcks lampan då man lämnar hemmet eller när man går ut ur badrummet. Det går även att ändra färgtemperaturen och att dimma den med hjälp av en app i mobilen. Med ett digitalt duschsystem får man kontroll på vatten- och energiförbrukningen. På så vis blir det mycket lättare att ändra sina duschvanor.

En badrumsrenovering kräver våtrumscertifierade hantverkare

En badrumsrenovering är ett kostsamt projekt som visserligen höjer värdet på bostaden. Men genom att använda sig av innovativa lösningar som bidrar till en lägre förbrukning av energi och vatten får man också så småningom igen pengarna. Vill man ha exempel på smart badrumsinredning kan man leta på nätet eller besöka en välsorterad butik eller ett byggvaruhus i Täby.

Tänk på att en badrumsrenovering kräver certifierade hantverkare med våtrumscertifikat. Men då mycket av den smarta badrumsinredningen måste installeras av en elektriker är det oftast smidigast att anlita en firma med totalentreprenad. Ta in offerter från några olika byggföretag som har badrumsrenovering som sitt expertområde.

Läs mer om badrumsrenovering på denna hemsida: platinia.se

17 Jul 2023