När du vill göra om badrummet

Vill du göra om ditt badrum hemma? Har du blivit less på det gamla, eller är det tidens tand som har nött ner det? I båda fallen kan man behöva förnyra hela badrummet och kakla om, lägga på ny klinker och skaffa sig en ny badrumsinredning. Här ger vi inspiration till moderna badrum.

Lägga nytt badrumsgolv

Lägg nytt golv med sten från Höganäs

Att börja med golvet är det vanligaste, och kanske det viktigaste. Vilket slags golv önskar du dig?  De flesta önskar sig badrumsgolv som håller i många år. Vill man ha ett golv med hög hållbarhet och av hög kvalitet, är det antingen ett stengolv eller ett med klinker som gäller. Både stengolvet och klinkern är golv som är mycket lätta att hålla rena. Och att de är lättstädade är mycket viktigt. I synnerhet om det är många i familjen som använder samma badrum. Ett stengolv är mycket snyggt, i synnerhet om man önskar sig en stil i badrummet som går mer mot en industrikänsla. Då är det mycket snyggt med antingen ett grått eller svart sten. Det är sällan man önskar sig ljusa badrumsgolv, men även det är ju fullt möjligt. Kan man inte lägga golvet själv i badrummet och är utbildad hantverkare med våtrumsbygge som sin specialitet, bör man hellre anlita professionella hantverkare som lägger golvet enligt konstens alla regler.

Skaffa ny fräsch inredning

Skaffa ny inredning från Höganäs

Att skaffa ny inredning till badrummet gör stor skillnad. De nya handfaten är tjusiga som ligger på bord. De påminner mer om skålar än om hon. Höganäshuset har badrumsmöbler i Stockholm som har mycekt hög kvalitet. Alla som någon gång har köpt koppar eller annan keramik från Höganäs vet att alla deras produkter håller en mycket hög kvalitet. På samma sätt håller även deras inredning samma höga standard som vi har vant oss vid. Den nya trenden i badrum är det mer avskalade, stilrena och vilsamma. Även om färgerna kom in i inredning udner de senaste åren, har vi gått tillbaka till en mer dov och vilsam inredning. Under det senaste året har färgen som är en blandning av grått och beige – greige blivit mycket populär just för sin vilsamma nyans. Vi vill inte blir uppiggade när vi kommer hem, eller uppeldade med rött och gult. Vi hellre varva ner med greige, vitt och sandfärgat när vi är hemma och kopplar hellre ner än kopplar upp oss. Det moderna samhälle som vi lever i, är tillräckligt uppkopplat som det redan är.

10 Sep 2019