Med stamspolning i Stockholm slipper du illaluktande bostad

Plötsligt bubblar det i handfatet. En dålig doft sprider sig. Det kan vara ett tecken på att din fastighet är i behov av stamspolning. Med stamspolning i Stockholm slipper du dessa problem.

Det är inte roligt när det händer. Många är de olägenheter som kan uppstå av illa skötta rör. Ett av de första tecknen kan vara dålig avrinning, eller att det bubblar i diskhon. Men ännu mer besvärande är det med dålig lukt eller stopp i avloppet. Att vänta in i det sista kan skapa akuta problem som inte blir roliga för någon, allra minst för din plånbok.

Verka förebyggande

Det finns vissa saker som du kan göra själv för att verka förebyggande. Många vet att man inte ska slänga intimartiklar såsom kondomer eller tamponger i avloppet. Men andra saker att undvika är även fimpar, eftersom de släpper ut kadmium i avloppet. På film ser man ofta människor spola ned mediciner i avloppet. Gör inte det! Det riskerar att förgifta vattnet. Du bör också undvika att hälla ut olja och fett i avloppen. Fett och olja stelnar och kan orsaka proppar.

Regelbunden stamspolning

För att vara på den säkra sidan bör du se till att dina rör spolas åtminstone vart femte år, men gärna oftare. Med ett stamspolningsföretag i Stockholm kan du se till att din stamspolning verkar förebyggande. Många stamspolningsföretag har också andra relaterade tjänster såsom avloppsinspektion, högtrycksspolning och avloppsutredningar. Bäst är att se över dina rör regelbundet. På så vis undviker du de värsta olyckorna.

28 Oct 2021