Målare i Sundbyberg som även kan utföra dekorationsmålning

Är ni en bostadsrättsförening som vill ha hjälp med att måla om trapphuset? Det finns målare i Sundbyberg som kan utföra marmorering och annan dekormålning.

Att renovera och måla om trapphuset är en viktig del i underhållet av en fastighet. Ett fint trapphus gör att både boende och besökare känner sig trygga och trivs. Men det motverkar faktiskt också skadegörelse och klotter. Är ni en bostadsrättsförening som vill renovera och måla om ert trapphus ska ni ta hjälp av en målare som har trapphusmålning som sitt expertområde.

Många äldre trapphus har ofta vackra marmoreringar eller annan handmålad dekor. Dessa ska man vara rädd om och behålla. Har de skadats eller målats över vid tidigare renoveringar kan man låta målaren återställa dem. Vissa målare har kunskapen och vet hur man gör men inte alla. Var därför noga i valet av målare.

Skriv ett ordentligt avtal med den målare ni tänker anlita

Ett snyggt och rätt renoverat trapphus höjer värdet på fastigheten. Därför ska man vara noga med valet av målare då det inte är alla som är kunniga i byggnadsvård. Framförallt gäller det att välja en målare i Sundbyberg som är kunnig i olika material och färger. Men också som har trapphusmålning som sitt specialområde.

För att undvika missförstånd ska man alltid skriva ett ordentligt avtal med den målare man bestämt sig för att anlita. I avtalet ska det finnas en detaljerad beskrivning av vad som ska göras och vilka material eller färg som ska användas. Det är viktigt att det också finns med ett slutpris och ett datum för när trapphusmålningen ska vara färdig.

26 Oct 2022