Köksrenovering Göteborg - tips & råd

Dags att renovera köket i Göteborg? En köksrenovering stå högt upp på mångas önskelistor över förändringar i hemmet. Frågan är bara hur man ska tänka? Vi tänkte ge några tips och råd i denna fråga och förhoppningsvis underlätta för dig i samband med att du tar fram verktygslådan.

  • Göra själv eller ta professionell hjälp? Vi skulle säga att de flesta tjänar på att betala ta in professionell hjälp när de ska renovera kök i Göteborg. Givetvis beroende på egna kunskaper samt hur pass stor renovering det handlar om. Men, att köket kommit att segla förbi badrummet vad gäller vattenskador säger en hel del. Många tar genvägar och i och med att fler maskiner har vatten inom sig så blir riskerna större. Genom att anlita en firma för din köksrenovering i Göteborg så får du garantier på jobbet och du får också en enklare väg mot ersättning av ditt försäkringsbolag om något skulle gå sönder. Utöver detta så får du också ett riktigt bra jobb utfört.
  • Använd Rot-avdraget. Du kan använda ditt Rot-avdrag för en köksrenovering i Göteborg och dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Se till att företaget har F-skatt bara. Beloppet motsvarande Rot dras redan på fakturan du erhåller. Smidigt!
  • Tänk igenom allt innan. Hur pass stor förändring ska du göra - och vilken budget har du att jobba med? En köksrenovering i Göteborg kan handla om allt från att blåsa ut hela det gamla köket vidare till att exempelvis byta köksluckor och sätta nytt kakel. Vår poäng: se alltid till att utesluta vissa saker innan du sätter igång. Väljer du rätt företag så får du ett bra bollplank som säkerligen kan ge dig en massa användbara tips och förslag - och ren inspiration.
13 Oct 2022