Innergårdsrenovering för dig som vill ha en finare BRF i Stockholm

En innergårdsrenovering kan ta din bostadsrättsförening i Stockholm från ordinär till extraordinär. Vilket kan komma att avspeglas på försäljningspriserna.

Fundera ett slag över hur det ser ut utanför de adresser som genererar de högsta försäljningspriserna bland bostadsrätter i din stad. Sannolikt kommer de ha något gemensamt: en vacker och välskött innergård. Troligtvis ligger det en hel del planering och tankearbete bakom. En vacker innergård bygger inte sig självt.

Nästa steg är att se efter det ser ut på innergården i din egen förening. Håller den måttet eller är den i behov av renovering? Med relativt enkla medel kan man åstadkomma stor förändring på innergårdar, inte minst vad gäller planteringar och stenläggningar. Den lyxiga, välbeställda känslan är helt inom räckhåll även för en lite mer blygsam bostadsrättsförening.

Innergårdsrenovering – entreprenör för bygg och mark i Stockholm

Kanske funderar du på vart du ska vända dig för att få hjälp med en innergårdsrenovering i Stockholm. Det finns ett flertal landskapsarkitekter och firmor som arbetar med fastighetsskötsel i den svenska huvudstaden. Många av dem är mycket kompetenta på området. Jämför vilka tjänster de erbjuder och till vilket pris de säljer sina tjänster.

Väljer du ett företag som arbetar med såväl byggnationer som med markentreprenad har du mycket goda möjligheter att få den fina innergård du ser hos de dyra bostadsrättsföreningarna i ditt område. Det är praktiskt att välja en och samma entreprenör för bygg- och markarbeten, eftersom det ger en förenklad logistik och goda planeringsmöjligheter.

3 May 2023