Bästa golvslipningen i Göteborg

Det finns flera bra saker med golvslipning i Göteborg. Två av dem är att för det första blir det snyggt. Det andra är att det blir billigare än att lägga nytt.

Andreas och Astrid hade sina kontroverser när det kom till att använda pengar. Hon har inga problem med att spendera så länge det är på bra saker. Han vill helst inte spendera alls om han får välja. Nu hade Andreas lovat att det skulle bli ett nytt trägolv i vardagsrummet under tiden hon var ute på resa.

Han kunde inte förstå varför det var så viktigt. Golvet var helt ok. Några repor och någon enstaka fläck men det kunde döljas med mattor. Men Astrid hade inte gett sig så han fick ge sig. En golvläggare bokades för att komma och räkna ut hur mycket material som behövdes för jobbet.

Golvslipning ett bättre alternativ

Det hände sig inte bättre än att Astrid var ute när golvläggaren kom på besök. Denne tog en titt och frågade sedan varför de inte slipade golvet istället. Det var ett bra golv och skulle bli lika snyggt som ett nytt. Andreas kunde inte dölja sin glädje och frågade om golvläggaren kunde hjälpa honom med det.

De kom överens om en golvslipning när frugan lämnat Göteborg. Golvläggaren hade lovat att ge Andreas ett pris på nytt golv så han kunde säga det till Astrid när hon kom hem vilket var en vecka senare. Astrid blev överlycklig när hon såg det nya golvet. Nu var det bara att hoppas att hon aldrig hittade räkningen på golvslipningen som han gömt undan i ett skåp.

9 Dec 2022